Зошто да се регистрирате

Многу едноставно: бидејќи имате најмалку неколку многу важни причини:

  • Заработувате награди: за секоја он-лајн анкета што успешно ќе ја пополните заработувате вистински пари на вашата сметка во панелот. Штом ќе достигнете 10 евра, лесно може да ги повлечете парите на вашата PayPal сметка - прочитајте овде како може да го направите тоа!

  • Имате можност да ги споделите вашите мислења за многу аспекти, да влијаете на дизајнот на идните производи и на квалитетот на услугите што се обезбедувани од одредена компанија. Како? Многу едноставно: DataDiggers често работи со клиенти кои вршат кампањи на истражување на пазарот за познати компании чии производи се дел од вашиот секојдневен живот. Ние работиме со клиенти што застапуваат компании како Microsoft, Apple, Samsung, Intel, Oracle, Sony, Volkswagen, Audi, Mercedes-Benz, Coca Cola, Pepsi, Danone, L'Oreal, Tissot, P&G, Henkel и многу други.

    Информациите што ќе ги обезбедите им помагаат на овие компании да ги подобрат нивните постоечки и идни производи и да ви го олеснат животот.

  • Пополнувањето он-лајн анкети е забавно и лесно: нашите прашалници се достапни во секое време и насекаде, секогаш кога сте поврзани на интернет. Може да ги пополнувате анкетите од вашиот лаптоп, паметен телефон или таблет, во кое било време од денот, па дури и за викенд, ако претпочитате така.

  • Целосно е бесплатно и вие можете да ја откажете сметката на член во панелот во кое било време: да се биде член на панел на DataDiggers е потполно бесплатно. Дополнително, вие заработувате пари за секоја успешно пополнета анкета и доколку не сакате повеќе да добивате покани во секое време можете лесно да ја откажете вашата сметкa.

Ако ве убедивме, kликни тука, пополнете неколку основни детали за вас во формуларот од левата страна и… добредојдовте во панелот на DataDiggers!

Sorry, you can't to browse this website.

Because you are using an outdated version of MS Internet Explorer. For a better experience using websites, please upgrade to a modern web browser.

Mozilla Firefox Microsoft Internet Explorer Apple Safari Google Chrome