Најчесто поставувани прашања

Ние се обидуваме да одговориме на сите прашања што можеби ги имате. Ако би сакале да знаете повеќе, контактирајте со нас во секое време на panelsupport.mk@datadiggers-mr.com или на контакт страница. Ви благодарам! Регистрирајте се на панелот
Кој може да се приклучи на панелот?
Која е цената за да се приклучите на панелот?
Како да се приклучам на панелот?
Не го знам мојот поштенски код / поштенски код, како можам да го најдам?
Може ли да креирам повеќе сметки за да заработи повеќе пари?
Може ли другите членови на семејството да се приклучат на панелот?
Какви истражувања ќе ме поканиш?
Ќе добијам ли пораки од трети лица, како што се партнерите на DataDiggers?
Член статус на панелот
Можам ли да побарам од моите пријатели да се приклучат на панелот DataDiggers?
Може ли да ја избришам мојата сметка?
Како можам да го ажурирам мојот профил?
Дали некој друг има пристап до информациите во мојот профил?
Пополнување анкети
Како да ги добијам поканите за анкетата?
Како да го пополните онлајн прашалникот?
Колку време е потребно за да се заврши истражувањето?
Каде можам да видам колку е проценето времетраењето на прашалникот?
Дали е задолжително да одговорам на секој прашалник што го добивам?
Колку прашалници можам да одговорам?
Дали тоа чинеше ништо да одговори на прашалникот?
Јас само добив покана за анкетата и веќе е затворена, зошто?
Зошто не можам да завршам одредена студија и предвремено да ме пренасочите на последната страница од студијата?
Како можам да добијам повеќе покани?
Зошто добив повеќе од 1 покана за истата анкета?
Како ги користите моите одговори?
Награди
Колку пари можам да заработам?
Кога ќе бидат испратени парите до мојата сметка откако ќе одговорите на истражувањето?
Како можам да барам пари што ги заработив?
Каде можам да видам мојата рамнотежа?
Зошто не ги освоив парите во одредено истражување?
Приватноста и приватноста на личните податоци
Кои лични информации се собираат за мене и зошто?
Што се случува со информациите што ги давам во анкетите?
Може ли да верувам во фактот дека DataDiggers ги штити моите лични податоци?
Обнова на лозинка
Обнова на лозинки

Sorry, you can't to browse this website.

Because you are using an outdated version of MS Internet Explorer. For a better experience using websites, please upgrade to a modern web browser.

Mozilla Firefox Microsoft Internet Explorer Apple Safari Google Chrome