Hагради

Што можам да освојам?
За секоја онлајн анкета успешно го пополните добивате пари директно на вашата сметка на членот. Износот што го добивате зависи од проценетата должина на интервјуто и секогаш е прикажано во секое писмо за покана за анкетата што ќе ви испратиме преку е-пошта. Ве молиме запомнете дека само успешно завршените анкети се наградени. Може да се случи да не се квалификувате за одредена студија, во кој случај нема да заработите награда. Ние секогаш се стремиме да ви испратиме студии кои се соодветни за вашиот профил, затоа важно е да го одржите вашиот профил ажуриран во секое време.

Во заклучок, системот е многу едноставен: поуспешно завршени истражувања, толку е поголема сумата што ќе ја заработиш! Откако ќе собрате 10 евра на вашата сметка, лесно ќе можете да ги повлечете парите користејќи некој од методите за плаќање споменати подолу:
  • картички за е-подарок од G2A.com: Електронски подарочни ваучери што можете да ги користите за да добиете попусти при купувањето од G2A.com. Минималниот износ потребен за купување на овој ваучер е 10 евра.
Повлекувањето на парите е многу едноставно:
  1. Пријавете се на вашата сметка
  2. Притиснете на "Ажурирај профил" и изберете го преферираниот начин на плаќање. Кликнете на "Ажурирај".
  3. Одете во "Искористете ги наградите" и кликнете на копчето "Откупи". Тоа е тоа!
За дополнителни информации, не двоумете се да контактирајте со нас, вашиот посветен панел тим за поддршка е повеќе од среќен да помогне.

Sorry, you can't to browse this website.

Because you are using an outdated version of MS Internet Explorer. For a better experience using websites, please upgrade to a modern web browser.

Mozilla Firefox Microsoft Internet Explorer Apple Safari Google Chrome