Kонтакт

Работното време на нашата канцеларија е од понеделник до петок од 9:30 до 18:30, GMT + 2. За какви било прашања, ве молиме контактирајте не на panelsupport.mk@datadiggers-mr.com или користете го формуларот за контакт подолу. Ние обично реагираат на било истрага во рок од 24 работни часа.

Седиште
Data Diggers Market Research S.R.L.
ДДВ број: RO34246710, Регистарски број: J23/915/2015
Адреса: 75-77 улица Бузешти, 9-ти кат, соба број 5, 1-ви сектор, 011013 Букурешт, Романија
Е-пошта: panelsupport.mk@datadiggers-mr.comФормулар за контакт
За какви било прашања може да го користите формуларот за контакт подолу:


Sorry, you can't to browse this website.

Because you are using an outdated version of MS Internet Explorer. For a better experience using websites, please upgrade to a modern web browser.

Mozilla Firefox Microsoft Internet Explorer Apple Safari Google Chrome